RSZ werft startbaners aan 2020-07-02

Wij hebben 19 Nederlandstalige en 42 Franstalige vacatures voor jongeren tot de leeftijd van 26 jaar. Solliciteren kan tot en met 7 augustus!

We geloven sterk in de kracht van jong talent. Zij zijn onze toekomst!

We zijn dan ook op zoek naar jongeren die geïnteresseerd zijn in een tewerkstelling als startbaner (= eerste werkervaring). Zowel pas afgestudeerden als jongeren met al wat werkervaring zijn welkom.

In totaal hebben wij 19 Nederlandstalige en 42 Franstalige vacatures binnen onze verschillende diensten.

Het gaat om een contract van bepaalde duur dat verlengd kan worden tot de leeftijd van 26 jaar. Het biedt je de kans om professionele ervaring op te doen binnen onze organisatie.

Solliciteren kan tot en met 7 augustus!

Werken bij de RSZ

Zoek je een omgeving waarin je de kans krijgt om echt iets van je job te maken? Dan ben je bij de RSZ aan het juiste adres.

Snuif onze werksfeer op en breng een virtueel bezoekje aan onze hippe werkomgeving via dit filmpje op onze webpagina ‘Werken bij de RSZ’.

Wij wachten alleen nog op jou om mee te bouwen aan de sociale zekerheid van morgen!

Laatstejaarsstudenten zijn welkom!

Als laatstejaarsstudent kan je ook solliciteren op voorwaarde dat je op het moment van je indiensttreding  je diploma op zak hebt.

Ervaring is niet vereist. 

De nodige opleiding en coaching krijg je van je toekomstige collega’s binnen de dienst waar je tewerkgesteld wordt.

We ondersteunen je vanaf dag 1.  Zo voel je je meteen thuis op onze werkvloer en ben je snel ingewerkt in je nieuwe job!

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar verschillende administratieve profielen niveau A, B en C voor een tewerkstelling in ons hoofdkantoor  te Brussel, Victor Hortaplein 11.

We zijn vlak aan het Zuidstation gelegen en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.  Op niet meer dan vijf minuten stap je van het perron naar het verste bureau op de 6de verdieping in ons Hortagebouw.

Er zijn ook enkele vacatures voor onze inspectiedienst in onze provinciale kantoren.

Onze Nederlandstalige vacatures zijn

Voor het niveau A = universitair (master of licentiaat) of gelijkgesteld diploma (basisdiploma van tweede cyclus), diploma van het hoger onderwijs van het lange type

Voor het niveau B = diploma van het hoger onderwijs van het korte type (academische bachelor of professionele bachelor of een kandidaatsdiploma of een graduaat)

Voor het niveau C = getuigschrift van het hoger secundair onderwijs

  • 6 Administratief assistenten – HR-dienst, team Selectie en Competentiebeheer (1) / Inningsdiensten (2) / Inspectiediensten (2) / Overzeese Sociale Zekerheid, Zeevarenden en Sociale Maribel (1)

 Spreekt een job bij de RSZ jou aan?

Dan leren we je heel graag kennen. Benieuwd hoe we tewerk gaan? Simpel.

  1. Vind de vacature die bij je past en stuur je C.V. vóór 07/08/2020 op naar onze HR-dienst via het mailadres jobs@rsz.fgov.be met als onderwerp ‘Sollicitatie startbaan 2020’. We beantwoorden snel jouw aanvraag.
  1. We plannen met jou een afspraak in voor een eerste motivatiegesprek. Dit zal plaatsvinden in de maand juli of augustus. Na een succesvolle eerste kennismaking, volgt een tweede gesprek waarbij we kijken of jouw competenties en persoonlijkheid aansluiten bij het gezochte profiel voor de vacature. De nodige praktische informatie hierover zal je van ons ontvangen via mail.
  1. We brengen je na het gesprek op de hoogte van het resultaat. Is er een match, dan kan je bij ons aan de slag. Teken je contract en start ten vroegste op 1 september bij de RSZ.

 Welkom!

Nog vragen?

Maarten Brughmans van onze HR-dienst helpt je graag verder.

^ Back to Top